POSTER CAMPAGNES

Share

Festivals, clubnachten en corporate events; onze kleding heeft vele malen op een poster gestaan. Hierdoor voelen wij ons erg verbonden met de evenementen industrie, het blijft een eer om deel uit te mogen maken van de beeldtaal die het feestleven portretteert.

Wij zijn diep in ons archief gedoken om een aantal campagnes uit te lichten waar we erg trots op zijn geweest over de jaren.

1. Milkshake Festival

#Milkshake is het meest open-minded Festival van Nederland, misschien zelfs wel van Europa. Wij waren dan ook meer dan vereerd dat ons eigen Miss Gloria Vulcano op een van de eerste edities gehuld stond op de poster in onze kleding!2. Jamrock Festival

Vele stylisten komen al jaren bij ons in de kast snuffelen. Tot op de dag vandaag blijven zij ons verbazen met hun vernieuwende keuzes. Zij blazen telkens nieuw leven in unieke vintage items. Zo ook Fana, aka Airich. Zij was verantwoordelijk voor de fantastische styling op de Jamrock Festival 2019 poster. De posters hingen door heel Amsterdam en waren een vernieuwende reminder aan onze kleurrijke collectie.


Opdrachtgever: @jamrockxxl
Fotografie: Rein Kooijman (@reinkooijman)
Styling: AiRich (@airich_)
Mua: Magdalena Kielb (@makeupart.by.m)
Hairstyling: Makeda Maharani (@makeda_maharani 
Production: Culture Etnics (@culture.ethics)
Design: JAWGEM (@jawgem)

3. Valhalla Festival

#Valhalla is een festival dat zichzelf waant in cirque, burlesque & mysterie. Een ware ontsnapping voor jong en oud. Dit was een geweldig moment voor ons om eens een keer goed gebruik te kunnen maken van onze Bollywood, Circus & oosterse collectie. Een poster styling klus die op ons lijf geschreven stond.4. Valtifest

Je moet het beste altijd voor het laatst bewaren. Dat doet Valtifest ook. Als het onofficiële laatste festival van het seizoen, zorgt iedereen voor een waanzinnig laatste festival outfit. Dat mag ook wel want Valtifest staat al jaren bekend als HET festival met de beste verkleed thema’s. Van Back to Uranus tot Welcome to the Jungle. Voor ons is het ons jaarlijks Factory team uitje, en de kans is groot dat niet alleen de mensen op de posters in onze kleding gehuld zijn die dag.


Deze poster is afkomstig van een Valtifest Productie in Rotterdam.

Pages: 1 2